Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 
 
 
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων Κορωπί - Αττική

Η εταιρεία μας "Ανακύκλωση Κορωπίου" η οποία εδρεύει στο Κορωπί, δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων και μετάλλων εδώ και αρκετά χρόνια, συμβάλλοντας έτσι δυναμικά στην προστασία του περιβάλλοντος για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. 

Στεγάζεται σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί της Αττικής και λειτουργεί τηρώντας αυστηρά τις ευρωπαϊκές περιβαλλοντικές διατάξεις και κανονισμούς ασφάλειας, πάντα, με σεβασμό στο περιβάλλον και πάνω από όλα στον άνθρωπο.

 
 
 
 


Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και πραγματοποιώντας συνεχής επενδύσεις σε καινοτόμες τεχνολογίες, η εταιρεία μας, μπορεί να υποστηρίξει την συλλογή, μεταφορά και ανακύκλωση μιας μεγάλης γκάμας ανακυκλούμενων υλικών όπως είναι το σίδερο, το αλουμίνιο, ηλεκτρικές συσκευές αλλά και κάθε είδους μέταλλο. 

Αγοράζουμε παλαιά σίδερα και μέταλλα από επαγγελματίες ή ιδιώτες, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε την παραλαβή από το χώρο σας με δικά μας φορτηγά, χωρίς καμία επιβάρυνση και με άμεση πληρωμή. Ακόμα, αναλαμβανουμε αποξηλώσεις κτιρίων και την ολική τους κατεδάφιση χρησιμοποιώντας συνεργεία άρτια καταρτισμένα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε εκατοντάδες συνεργάτες αλλά και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

 
 
 
 
 


Σύγχρονος Εξοπλισμός


Οι συνεχείς επενδύσεις σε μηχανήματα, η εμπειρία και η εκμάθηση των ανθρώπων μας με τις νέες απαιτήσεις της δουλειάς, είναι η βάση για την επίτευξη των στόχων μας.

 
 
 
 
 
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Εξυπηρετούμε άμεσα τις παρακάτω περιοχές:
Κορωπί, Μαρκόπουλο, Παιανία, Παλλήνη, Σπάτα, Άνοιξη, Γλυκά Νερά, Αθήνα,
Ανατολική Αττική και όλη την Αττική.