Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ανακύκλωση Κορωπίου | Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων Κορωπί - Αττική
 

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο έχουμε αποκτήσει ένα σύγχρονο  εξοπλισμό και την τεχνογνωσία, για να εξασφαλίσουμε την ορθότητα όλων των διαδικασιών.
 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από φορτηγά, μπορούμε να αναλάβουμε την παραλαβή των ανακυκλώσιμων υλικών από το χώρο σας.
 

ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
Μπορούμε να αναλάβουμε την αποξήλωση κτιρίων, καταστημάτων, εργοστασίων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων, super market κτλ.
 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
τις παρακάτω περιοχές: Κορωπί, Μαρκόπουλο, Παιανία, Παλλήνη, Σπάτα, Άνοιξη, Γλυκά Νερά, Αθήνα, Ανατολική Αττική, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα.
 
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων Κορωπί - Αττική
 

Η εταιρεία μας "Ανακύκλωση Κορωπίου" η οποία εδρεύει στο Κορωπί, δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων και μετάλλων εδώ και αρκετά χρόνια, συμβάλλοντας έτσι δυναμικά στην προστασία του περιβάλλοντος για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. 

Στεγάζεται σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί της Αττικής και λειτουργεί τηρώντας αυστηρά τις ευρωπαϊκές περιβαλλοντικές διατάξεις και κανονισμούς ασφάλειας, πάντα, με σεβασμό στο περιβάλλον και πάνω από όλα στον άνθρωπο.
 

 
 ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ
Με την ανακύκλωση μετάλλων, η εταιρεία μας "Ανακύκλωση Κορωπίου" η οποία εδρεύει στο Κορωπί, συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας, ανακυκλώνοντας τα υπάρχοντα υλικά...

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 ΟΦΕΛΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
Στην καθημερινή μας ζωή χρησιμοποιούμε συνεχώς μεταλλικά αντικείμενα. Όταν αυτά είναι πια για εμάς άχρηστα ή μη λειτουργικά δεν σημαίνει πως είναι σκουπίδια. Η ανακύκλωση προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα με πρωταρχικό την προστασία του περιβάλλοντος...

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ